23-24 mars (fullt), 11-12 april (fullt) og 8-9 mai
Toftes gate 60B, 0552 Oslo

Skadeavverging - Grunnkurs

Kursholder:

Line Konradsen/ Ole-André Hatlem/ Christer Holtan/ Christoffer Dahl/ Bjørn Sandstrøm

September 8, 2022
September 8, 2022
October 6, 2022
October 6, 2022
August 25, 2022

Skadeavverging - Grunnkurs

Meld deg på åpent grunnkurs for få økt faglig forståelse og opplæring i skadeavverging.

Grunnkurset er for alle som har et omsorgsyrke der voldeligatferd kan være en utfordring.

Kurset gir grunnleggende faglig forståelse av skadeavverging, inkludert formålet om å hindre skade opp mot andre viktige hensyn. Deltakerne får opplæring og øvelse innenfor et skalerbart spekter av skadeavvergende ferdigheter og metoder. De fysiske ferdighetene spenner fra ikke-inngripende former for skadeavverging til holdeteknikker. Progresjonen i kurset er utviklet for å gjøre deltakerne i stand til å utøve høy grad av ivaretakelse, også i de mest krevende nødsituasjonene.

Vi arrangerer jevnlig åpne kurs i våre lokaler i Oslo. Det er også mulig å bestille et lukket kurs til din arbeidsplass.

29-31 mars (få plasser igen), 10-12 mai og 28-30 juni
Toftes gate 60B, 0552 Oslo

Skadeavverging - Trenerkurs

Kursholder:

Karl Kristian Indreeide

November 9, 2022
November 9, 2022
November 30, 2022
November 30, 2022
January 4, 2023

Skadeavverging - Trenerkurs

Meld deg på åpent trenerkurs for å sertifisere deg som trener i skadeavvering og vedlikehold trening ved eget tjenestested.

Der det er reelt behov for skadeavvergingsferdigheter er behovet sjelden dekket ved å sende personalgruppa på grunnkurs. Ferdighetene må holdes ved like hos dem som har vært på kurs. Og når en ny person blir ansatt er det viktig at denne får grunnleggende trening før vedkommende er involvert i sin første nødsituasjon.

Bestått trenerkurset i skadeavverging gir sertifisering til å holde vedlikeholdstrening ved eget tjenestested. Kurset går grundigere inn på forskjellige aspekt ved skadeavverging enn grunnkurset, og gir opplæring i de forskjellige funksjonene som må dekkes: Modell, instruktør, treningsleder og rollespiller. Trenerkurset forutsetter tidligere gjennomført grunnkurs. Sertifiseringen er tidsbegrenset.

Kursdatoer kommer i løpet av februar 2023
Toftes gate 60B, 0552 Oslo

Skadeavverging - Systemkurs

Kursholder:

Karl Kristian Indreeide

Skadeavverging - Systemkurs

Der skadeavvergingsproblematikken tas på alvor, ser mange behovet for å bygge et skadeavvergingssystem. Skadeavvergingssystemet skal for det første være tilpasset – som innebærer at det tar utgangspunkt i nødsituasjoner som er relevante for det aktuelle tjenestestedet. For det andre skal et skadeavvergingssystem være fullstendig – som vil si at det dekker alle aspekt ved skadeavverging, på en systematisk og metodisk måte som er tilgjengelig for kvalitetskontroll.

 

Systemkurset gir en grundig innføring i HAVAs plattform for skadeavvergingssystem, og hvordan kursdeltakerne kan lede utviklingen av et slikt system på egen arbeidsplass.

 

Kurset er for ledere, fagkonsulenter, skadeavvergingstrenere og andre ressurspersoner som skal arbeide med skadeavverging på systemnivå. Dette kurset forutsetter ikke gjennomføring av andre skadeavvergingskurs, selv om både grunnkurset og trenerkurset vil gjøre innholdet i systemkurset lettere tilgjengelig for deltakerne.

Varighet: 2 dager

Påmelding

For påmelding fyll ut skjema så tar vi kontakt med dere.

Hei! Takk for din påmelding. Vi kontakter deg så snart vi kan.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta siste nytt fra oss.
Med å melde deg på godtar du våre Personvernsregler og godkjenner å motta oppdateringer fra Hava Instituttet.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.